Kids doen Mijn Eet Experiment

‘Kids doen Mijn Eet Experiment’ is een 7 daags programma om kinderen te laten ervaren en ontdekken wat eten met ze doet. Het is een hele leuke week die in het teken staat van wat we dagelijks eten en drinken en alles eromheen wat de leraar daarbij doceert. Met fantastische dagelijks begeleidende filmpjes met een bekende Nederlandse rapper (Diggy Dex) en TV Kok.

Kinderen kunnen gaan ervaren dat ze door anders te eten, zich beter en fitter voelen, minder buikpijn hebben of beter kunnen concentreren. Uit onderzoek blijkt namelijk dat veel jonge kinderen dagelijks last hebben van hun buik of concentratie problemen hebben. Anders eten kan soms al een doeltreffende oplossing zijn. Het exacte effect is echter per kind verschillend. Vandaar dit Eet Experiment om op een leuke manier met eten en drinken bezig te zijn en te ontdekken wat bij elk kind past. Het maakt het abstracte begrip ‘gezondheid’ ineens heel voelbaar en dichtbij.

Interesse in deze hele leuke ‘eetweek’? Neem contact op met de JOGG-regisseur of neem een kijkje op de website van ‘Kids doen mijn eetexperiment’.