Werkscan

Ook op de werkvloer kun je gezonde keuzes maken. Om ervoor te zorgen dat iedereen lekker in z’n vel zit, nemen bedrijven gezondheid structureel op in hun beleid. Het wordt vanzelfsprekend dat iedereen op de werkvloer gestimuleerd wordt tot gezond gedrag. Er is aandacht voor vitaliteit en een structureel beleid van ten minste een gezond aanbod van eten en drinken en meer bewegen. Vitaliteit gaat over meer uit het leven willen én kunnen halen. Iedereen doet dit op zijn eigen manier en niveau, maar altijd met hetzelfde doel: het krijgen van meer energie en je fitter en sterker voelen.

Met de gezonde werkvloer binnen JOGG-gemeenten worden werkgevers geïnspireerd om de werkvloer tot een vitale omgeving te maken. 

Gezonde Werkvloer Scan

De Gezonde Werkvloer Scan geeft inzicht in hoe gezond je werkomgeving is. Het is vooral bedoeld om in gesprek te komen met een HR-adviseur, HR-manager of beleidsadviseur over vitaliteit binnen de organisatie. Vul nu de scan in en ontvang een gratis workshop naar keuze: Gezonde voeding, ZitFit of Energiemanagement .

Vul de scan in ongeveer 10 minuten in en ontvang je direct een rapport met resultaten. Ga hierna in gesprek over eventuele quickwins en langere termijn mogelijkheden.

Inspiratiesessies

Om werkgevers en medewerkers op weg te helpen biedt JOGG lokale inspiratiebijeenkomsten voor bedrijven en organisaties. Samen met de JOGG regisseur wordt een bijeenkomst van 2 à 3 uur georganiseerd waarin experts je met praktijkvoorbeelden stimuleren en inspireren om ook aan de slag te gaan met een gezonde aanpak binnen je bedrijf of organisatie. Met laagdrempelige activiteiten en handige tips en trucs kan je als bedrijf na de insipratiesessies direct aan de slag.

Wil je meer advies of informatie? Schakel Holland Fit in voor extra support. Zij kunnen met jou aanhaken bij een afspraak. Neem hiervoor contact op met de JOGG regisseur via het contactformulier.